Eladás Egyéb (földterület), el ostional, Rivas, Nicaragua, frente a la bahia

Eladás - Cod. 32660

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 1920 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

A Ostional
Sok part partjainál Playa Ostional mindössze 9 km-re a határtól Costa Rica (EL NARANJO). Land víz és villany közmű rendelkezésre áll. Kiváló építési turisztikai projekt, Villas vagy Bungalows. A föld része a felosztás, nagyon jó helyen vannak cornerback és magassága 8 méter, és az erdők és a dzsungelben környezetben. A távolság a strandtól 70 méterre található, és megtekinthető bármely pontjáról köszönhetően a magasság, ahol a földterület található. A közeli kis város El Ostional (többé-kevésbé 900 fő) ad egy meleg és népszerű légkör. A város mögött fekszik a strandtól, és egy mosolygós, néha félénk közösség, ahol értékelik az igazi karizma halászati ​​közösségek a csendes-óceáni. Ez leginkább a lakosság folytató kisüzemi halászat, a mezőgazdaság és a falusi turizmus fejlesztése
Ez egy csendes és biztonságos közösség a látogatók számára. Playa El Ostional egy öböl több mint 2 kilométer hosszú félkör alakban, amely mindent, amit keres egy nyaraló, finom homok, széles strand, mangrove erdők, egy folyó édesvízi sziklák és beállítás vidéki bő tartósított növényzet és állatok. Két km-re van a természetvédelmi terület „virág”, ahol teknősök tojik.
Már a postán autópálya-építés; Az első részlet a 34 km-kezdve a határ a narancssárga Costa Rica (A 9 km-re El Ostional) a San Juan del Sur, és végül 2017-ben.
 A több hirdetést El Nuevo Diario beszélünk nyomja a kormányt, hogy az új beruházások TURISTICA redukáló ingatlanadó, valamint a tengerparti út és az érdeklődés a külföldi cég befektetni. Még az új NAPI Ostional a Bahya azonosították „az utolsó paradicsom Terrestre”

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB