Eladás Hotel, Las Peñitas, Leon, Nicaragua, de la estación de policía 300mts al este

Eladás - Cod. 37468

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 592 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Az ingatlan egy társasházban található a Las Peñitas tengerparton, egy kis halászfaluban a csendes-óceáni parton, melyet a Juan Venado Természetvédelmi Terület veszi körül. Csak néhány percre a gyarmati és híres Leon fontos városától, a fő turisztikai vulkánok közelében, 114 km-re a fővárostól és a Managua repülőtértől.

Az újonnan épült szálloda, mely 2016 februárja óta nyitva tart. A Nicaraguán stílusban díszített, modern tendenciájú szobák barátságos és nyugodt légkörben teszik egyedülállóvá a vendégeket. A legfontosabb prioritások közé tartozik a szoros figyelem és a minősített szolgáltatás.

A gyönyörű ingatlan 250m2 lakótérrel rendelkezik, amely 5 db kétszemélyes hálószobát tartalmaz king-size méretű ággyal és saját fürdőszobával (azok a lakások, amelyeket Önnek szüksége van, mert önállóak), erkéllyel és terasszal, kilátással az óceánra, étterem teljesen felszerelt konyhával, nagy tenyérvendég 2 szintes vendéggel függőágyakkal, jóga fedélzet, kerékpárok és szerszámok tárolása, gyönyörű kert tenyérrel, kókuszdióval, papaya fákkal, banánfákkal, citromfákkal, ananászokkal, virágokkal, fűvel teret építettek egy másik 4-5 szoba és medence, a teljes telek 592m2.

Házunk hőszigeteléssel és antiszemikus falakkal, PVC ablakokkal és LED világítással van felszerelve, a legjobb európai minőségi és biztonsági őrökkel.

A szálloda minden bútorral, áramszivattyúval, mosógéppel, kerékpárral, matracokkal, ágyneműkkel, AC-vel, lámpákkal, asztalszékekkel, minden konyhával teljesen felszerelt ... minden megtalálható benne! Nem kell költeni a pénzét, mert minden új és nagyon jó körülmények között van.

Vásároljon Top rangsorolt ​​és díjnyertes Lodge számos híres weboldalon, minden jogosítvány és licenc frissítve. A szeszes licensz jön az eladással.

Ha érdekelt, kérjük, forduljon az eladóhoz az űrlapon keresztül

Tárgyalható ár

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB