Eladás Hotel, Leon, Leon, Nicaragua, Carretera a Poneloyas

Eladás - Cod. 34927

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 2000 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

Ez a Hotel *** Boutique Boutique egy bájos rejtekhely. Ez a trópusi oázis 10 szobával (6 bungaló / 4 hálószoba), 10 fürdőszobával, gyönyörű, nyitott étteremmel várja vendégeit Leóban, a forradalom városa kapujában. A gyönyörű kertre néző terasz körül helyezkedik el. a város legnagyobb medencéje. A vendégek felébredhetnek a sok madár zenéjében, akik ezt a kertet otthonuknak hívják, és véget vethetnek a napnak a tiszta kék medencében. Ez a szálloda egy rejtett gyöngyszem!

Egy tökéletes lehetőség egy befektetőnek vagy egy párnak / családnak, aki életmódbeli változást szeretne élvezni, és élvezni fogja az életet a trópusokon. Imádni fogod ezt a kis, lenyűgöző szállodai üzletet Sutiabában, Leónban, 5 percre a város bárok, éttermek és főbb látványosságaitól, valamint a Las Penitas és Poneloya legközelebbi strandjaihoz (15 percre). autó). Az első vulkán túraútvonalak 45 perces autóútra fekszenek a szállodától ... León 1 óra 15 percre található a fővárostól, Managua és a nemzetközi repülőtér 1 és 45 között.

A Nicaragua növekvő idegenforgalmi ágazatában működő kemény eszköz birtoklása szilárd befektetés, amely nagy valószínűséggel növeli az értéktöbbletet. Ez a működtető szálloda és étterem nagyon jól rangsorolva: 9.2 / 10 a Booking.com és a 2-es számon a Tripadvisor oldalon, és számos weboldalon és utazási útmutatóban szerepel a világon, beleértve az Ulysse és a Petit Fute francia útmutatót.

A kulcsrakész eladás magában foglal egy mobilbarát weboldalt, online foglalási rendszert, minden berendezést, tartalmat és fejlesztési lehetőséget.

Továbbá a nemrégiben felújított tulajdonos lakóhelye (3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, étkező / nappali és medence) a szálloda mellett található, de nem tartalmazza a szálloda árát. Ha érdekel, küldhetünk képeket és árat. Nagyon kényelmes, hogy saját házat és privát területet biztosítson, de elég közel legyen az üzlethez egy időben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB